Semilune De Scorțișoară

Semilune De Scorțișoară
Cinnamon Crescents este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 18. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 193 calorii. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână praf de copt, lapte, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Scorțișoară De Zahăr De Scorțișoară, Cremă De Brânză Scorțișoară Crescents, și Cinnamon Chip Umplut Semilune.

Instrucțiuni

1
Combinați făina și praful de copt într-un castron mare; se taie în unt până se sfărâmă. Se amestecă laptele și oul. Împărțiți în trei porții; formați fiecare porție într-o minge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați zahărul și scorțișoara; presărați o treime peste o placă de patiserie sau o suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
ZahărZahăr
3
Rulați o minge într-un 12-in. cerc; tăiat în 12 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
4
Rulați de la marginea largă. Repetați cu aluatul rămas și zahărul de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
AluatAluat
ZahărZahăr
RolaRola
5
Așezați rulourile cu vârful în jos pe o foaie de copt ușor unsă; se formează în forme de semilună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Se coace la 350 la 16-18 minute sau până se rumenesc ușor (nu se coace prea mult).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții18
Scor De Sănătate0
Revista