Semifreddo de praline de migdale cu caise braconate cu Grappa

Semifreddo de praline de migdale cu caise braconate cu Grappa
O porție conține 710 calorii, 10g de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.72 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 ore. Un amestec de smântână grea, suc de lămâie, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Cantaloupe Grappa Semifreddo, Grappa Semifreddo cu sos Espresso, și Semifreddo de nuga de migdale cu sos de ciocolată dulce-amăruie (Semifreddo al Torrone) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Căptușiți o tigaie ușor unsă de 8 1/2 pe 4 1/2 inci cu folie de plastic, lăsând o surplombă de 2 inci pe toate părțile. Ungeți ușor o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
Pâine PanPâine Pan
2
Gatiti 1/3 cana de zahar intr-o tigaie uscata mica si grea la foc mediu, netulburata, pana incepe sa se topeasca. Continuați să gătiți, amestecând ocazional cu o furculiță, până la un caramel auriu profund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se amestecă migdalele pentru a se acoperi și se răzuie pe foaia de copt. Se răcește, apoi se rupe în bucăți. Pulsați într-un robot de bucătărie până când pralina este măcinată fin (nu măcinați până la o pastă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
PralinePraline
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Bateți ouăle și restul de 1/4 cană de zahăr cu un vârf de sare într-un vas metalic de 2 litri așezat peste o oală cu apă clocotită folosind un mixer electric portabil la viteză mare până când s-a triplat în volum și foarte gros, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scoateți vasul de pe foc și continuați să bateți până când amestecul este răcit la temperatura camerei, aproximativ 5 minute. Se amestecă extractul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Cu bătătoarele curățate, bateți smântâna până când ține doar vârfuri rigide. Îndoiți aproximativ o treime din frișcă în amestec de ouă pentru a ușura, apoi pliați în crema rămasă și toate, cu excepția a 1 lingură de pralină, ușor, dar bine (rezervați 1 lingură de pralină pentru garnitură). Se pune lingura în tigaie și se congelează, acoperită, până când este fermă, cel puțin 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
PralinePraline
CremăCremă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
1
Aduceți apă, zahăr și coajă la foc mic într-o tigaie grea de 12 inci, amestecând până când zahărul s-a dizolvat. Simmer 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați grappa și reveniți la foc mic. Aruncați caisele cu suc de lămâie, apoi puneți, tăiați părțile în jos, în sirop de grappa și fierbeți 5 minute. Întoarceți caisele și fierbeți până se înmoaie, încă 1 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CaiseCaise
GrappaGrappa
SiropSirop
3
Transferați caisele cu o lingură cu fante într-un vas de 13 pe 9 inci, aranjându-le în 1 strat. Se fierbe siropul în tigaie până se reduce la aproximativ 1/2 cană, aproximativ 3 minute și se toarnă peste caise. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
4
Descoperiți semifreddo și inversați pe un platou răcit, folosind folie de plastic pentru a ajuta la extragerea acestuia din mucegai.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Presărați praline rezervate deasupra. Feliați semifreddo transversal și serviți cu caise și sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
SiropSirop
1
* Semifreddo poate fi făcut cu 3 zile înainte și păstrat înghețat, bine înfășurat.* Caisele cu sirop pot fi făcute cu 2 zile înainte și răcite.* Ouăle din această rețetă nu sunt complet fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
SiropSirop
OuăOuă
DificultateExpert
Gata În7 hrs
Porții4
Scor De Sănătate6
Revista