Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Semifreddo de mandarină cu migdale sărate fragile ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 726 calorii, 12g de proteine, și 44G de grăsime fiecare. Pentru $3.27 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, apă, frișcă grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Semifreddo De Mandarină (Sufleu De Mandarină Congelat), Roca De Migdale Fragile, Sărate, Crocante, și Semifreddo de nuga de migdale cu sos de ciocolată dulce-amăruie (Semifreddo al Torrone) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înveliți foaia de copt cu margini maricu 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
2
Combinați zahărul, siropul de porumb, 1 cană de apă și 1/4 lingurițăsare într-o cratiță mare și grea. Se amestecă focul mediu până se dizolvă zahărul. Attachcandy termometru la partea de tigaie. Creșteîncălziți la mediu-înalt și aduceți la fierbere. Se fierbefără agitare până când amestecul devine amberși termometrul înregistrează 330 F la 340 F,aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie Cu Sos
Tigaie
3
Se ia de pe foc;se amestecă imediat restul de 1 lingurăunt, apoi migdale și bicarbonat de sodiu(amestecul va bule). Lucrând rapid, se toarnăamestecați pe foaia de copt pregătită.Folosind spatula metalică offset, răspândiți rapidamestec în dreptunghi neregulat de 15x10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Se presara 1 lingurita de sare de mare uniform pestemare. Se răcește complet fragil la temperatura camerei până la fermă, aproximativ 2 hours.DO înainte: se poate face cu 1 săptămână înainte.Spargeți fragil în bucăți neregulate și depozitațiîn recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Mare
5
Tăiați grosolan suficient de fragil pentru a măsura 1 1/2 căni; depozitați într-un recipient etanș în timp ce faceți amestecul semifreddo.
1
Linie 9x5x3-inch metalloaf pan cu 2 straturi de folie de plastic,lăsând consola generos pe toate laturile. Umplevas mare cu cuburi de gheață și apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Gheață
Apă
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
Tigaie
2
Whiskegălbenușuri de ou, 1/2 cană zahăr,suc de mandarină și coajă de mandarină într-un bol metalic mediu.Puneți vasul cu amestec de gălbenușuri peste cratițăde apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Mandarine
Mandarină
Zahăr
Apă
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Bateti constantpână când amestecul se îngroașă și readthermometer instant introdus în amestec registers160 & Deg; F, aproximativ 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Scoateți vasul de peste apă fierbinte și puneți-l peste vas cu apă de gheață. Folosind mixerul electric, bateți amesteculpână la gros și rece, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
5
Scoateți vasul de peste apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Bateți smântâna într-un alt castron mare până cândse formează vârfuri; pus deoparte. Folosind băuturi uscate curate, bateți albușurile într-un alt castron mare până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat1 / 2 cană de zahăr,1 lingură la un moment dat și bateți până se înțepenește, dar nu se usucă. Îndoiți 1/3 dinalbușuri de ou în amestec de gălbenușuri pentru a ușura.Îndoiți albii rămași în 2 adaosuri.Îndoiți în frișcă în 2 adaosuri până ladoar încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Albușuri De Ou
Cremă
Zahăr
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Întindeți 1/3 din amestecul semifreddo (aproximativ3 căni) uniform în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
8
Presărați 3/4 cupătocat fragil uniform peste. Repetați stratificarea cu jumătate din amestecul semifreddo rămas;presărați 3/4 cană rămasă fragilă, apoi împrăștiați amestecul semifreddo rămas(tigaia va fi foarte plină și amestecul se va extinde ușor deasupra tigaiei). Fold plasticwrap consola peste semifreddo pentru a acoperi.Congelați peste noapte. Faceți înainte: poate fi făcut2 zile înainte. Păstrați înghețat.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
1
Aduceți suc de mandarină șimiere pentru a fierbe într-o cratiță mică grea la foc mediu-mare, amestecând ocazional.Se fierbe până când amestecul este siropos și se reduce la 1/3 cană generoasă, amestecând des, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Mandarine
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se transferă în castron; se răcește complet.Se amestecă segmentele de mandarină. Faceți înainte: se poate face cu 8 ore înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarină
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Inversați semifreddo pe platou.
4
Îndepărtați folia de plastic. Scufundați cuțitul mare în apă fierbinte,ștergeți-l, apoi tăiați semifreddo transversal în felii groase de 1 inch, scufundând cuțitul în apă și ștergând uscat după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Folie
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
5
Așezați 1 felie pe fiecare farfurie. Lingură sos de mandarinăalongside semifreddo și servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarină
1
Sarea de mare Maldon are cristale moi, în formă de piramidă și o ușoară flavor.It este disponibil la unele magazine de alimente de specialitateși de la igourmet.com.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Mare
1
Pentru cele mai bune rezultate,nu faceți acest desert mai mult de douăzile înainte. Fragilul tocat din acest Semifreddo se va înmuia și poate face desertul prea moale pentru a fi feliat.