Selkirk Bannock
Selkirk Bannock ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 570 calorii, 10g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 71 de cenți pe porție. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Această rețetă este plăcută de 27 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Un amestec de zahăr brun, jumătate de unt, făină tare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Buttermilk Bannock, și Bannock (Pâine Scottish Skillet).
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați drojdia și zahărul tos cu 250 ml apă caldă.
Lăsați-l să stea 10 minute până când amestecul devine spumos. Se amestecă făina și 125g de unt și se amestecă pentru a forma un aluat neted și moale. Frământați 5 minute, apoi puneți amestecul înapoi în vas. Acoperiți cu folie alimentară unsă și lăsați amestecul să crească, într-un loc cald, până la dublarea dimensiunii.
Bateți înapoi aluatul frământându-l ușor timp de 1 min, apoi adăugați sultanele și zahărul brun, frământându-le bine. Ungeți o formă rotundă adâncă de 23 cm cu restul de unt. Formați aluatul într-o rundă și puneți-l în formă. Lăsați aluatul să crească timp de 30 de minute sau până când și-a dublat dimensiunea.
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Ungeți Bannock - ul cu puțin lapte pentru a glazura, apoi coaceți timp de 45-50 de minute până când a crescut și s-a rumenit. Pâinea ar trebui să sune goală atunci când este scoasă din tablă și baza este bătută. Dacă pâinea se colorează prea repede, dar nu este destul de gătită, o puteți acoperi cu folie și verificați după încă 5 minute. Se răcește în staniu timp de 10 minute, apoi se scoate din staniu și se termină răcirea pe un suport de sârmă.