Selkirk Bannock

Selkirk Bannock
Selkirk Bannock ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 570 calorii, 10g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 71 de cenți pe porție. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Această rețetă este plăcută de 27 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Un amestec de zahăr brun, jumătate de unt, făină tare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Buttermilk Bannock, și Bannock (Pâine Scottish Skillet).

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați drojdia și zahărul tos cu 250 ml apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr CasterZahăr Caster
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Sos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si OreganoSos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si Oregano
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Lăsați-l să stea 10 minute până când amestecul devine spumos. Se amestecă făina și 125g de unt și se amestecă pentru a forma un aluat neted și moale. Frământați 5 minute, apoi puneți amestecul înapoi în vas. Acoperiți cu folie alimentară unsă și lăsați amestecul să crească, într-un loc cald, până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Bateți înapoi aluatul frământându-l ușor timp de 1 min, apoi adăugați sultanele și zahărul brun, frământându-le bine. Ungeți o formă rotundă adâncă de 23 cm cu restul de unt. Formați aluatul într-o rundă și puneți-l în formă. Lăsați aluatul să crească timp de 30 de minute sau până când și-a dublat dimensiunea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De UntChipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De Unt
Stafide AuriiStafide Aurii
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
4
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Ungeți Bannock - ul cu puțin lapte pentru a glazura, apoi coaceți timp de 45-50 de minute până când a crescut și s-a rumenit. Pâinea ar trebui să sune goală atunci când este scoasă din tablă și baza este bătută. Dacă pâinea se colorează prea repede, dar nu este destul de gătită, o puteți acoperi cu folie și verificați după încă 5 minute. Se răcește în staniu timp de 10 minute, apoi se scoate din staniu și se termină răcirea pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista