Seitan umplut cu nuci, afine uscate și ciuperci

Seitan umplut cu nuci, afine uscate și ciuperci
Seitan umplut cu nuci, afine uscate și ciuperci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 45g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 369 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Mergeți la magazin și ridicați pâine, nuci, bulion de legume și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Farro Cu Banane, Nuci Și Afine Uscate, Varză de Bruxelles cu nuci și afine uscate, și Pâine de dovlecei condimentată cu nuci și afine uscate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți umplutura: sotati ceapa si telina intr-o tigaie antiaderenta pana cand ceapa devine translucida.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ciupercile, cimbru, salvie și un grătar generos de piper negru și acoperiți. Gatiti pana cand ciupercile isi emana sucurile, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
3
Adăugați ingredientele rămase împreună cu suficientă apă pentru a umezi umplutura, dar pentru a nu o uda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Se ia de pe foc și se păstrează acoperit.Faceți seitanul: într-un bol de amestecare, combinați ingredientele uscate (gluten vital de grâu prin semințe de chia).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gluten Vital De GrâuGluten Vital De Grâu
Semințe De ChiaSemințe De Chia
SeitanSeitan
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
5
Așezați cele 1 1/2 căni de bulion, fasole albă, sos de soia și usturoi în blender și procesați până se lichefiază. Faceți o fântână în centrul ingredientelor uscate, adăugați amestecul de fasole și amestecați până când glutenul este complet umezit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole AlbăFasole Albă
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Încălziți toate ingredientele până când sunt fierbinți, dar nu fierb. Un cuptor cu microunde funcționează bine pentru asta.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2
Rularea și umplerea seitanului
Ingrediente de care veți avea nevoie
SeitanSeitan
3
Asamblați: Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Ungeți ușor un vas de copt oval sau dreptunghiular, lung de 11-13 inci și lățime de 6-8 inci. (Seitanul tău se va extinde pentru a se potrivi, așa că încearcă să nu folosești un fel de mâncare foarte larg.) Tapetați suprafața de lucru cu folie de plastic, hârtie pergament sau hârtie cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SeitanSeitan
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Așezați aluatul în centru, acoperiți-l cu folie de plastic și întindeți seitanul, asigurându-vă că are aceeași grosime în toate locurile, până la aproximativ 913 (un inch sau cam așa ceva nu contează, dar asigurați-vă că nu este mai lung decât tigaia dvs.).
Ingrediente de care veți avea nevoie
SeitanSeitan
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Întindeți umplutura uniform, lăsând o margine de 1 inch pe toate părțile. Ridicați folia de plastic pe una dintre marginile lungi și rulați seitanul ca o rolă de jeleu. (Alternativ, aranjați umplutura într-o linie orizontală peste mijlocul seitanului și aduceți o margine lungă în sus și peste ea în cealaltă parte.) Ciupiți mai întâi capetele sigilate și apoi ciupiți bine pentru a sigila cusătura lungă. Aveți grijă să vă asigurați că marginile sunt complet sigilate și că nu există goluri sau umpluturi. Ridicați ruloul seitan cu atenție și așezați cusătura în jos în vasul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
SeitanSeitan
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
7
Se toarnă bulionul de copt peste el, se adaugă rozmarin și se acoperă bine. Dacă vasul nu are capac, folosiți folie de aluminiu pentru a acoperi bine. (Am menționat bine? Strâns! Am închis chiar și fundul vasului în folie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Coaceți timp de 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Scoateți din cuptor, ungeți cu bulion, recuperați bine și coaceți încă 25 de minute. Ungeți din nou și reveniți la cuptorul neacoperit timp de aproximativ 30 de minute. Ungeți de 2 sau 3 ori ca gătit. Seitanul se face când blatul pare ferm și maro și bulionul s-a evaporat. Îl puteți testa tăind o mică fantă în mijloc; dacă este mai degrabă aluat decât ferm, reveniți la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SeitanSeitan
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească 5-10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Transferați cu atenție pe o tăietură sau pe un platou de servire și tăiați în felii de 1/2 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere

Ingrediente

1coastețelină, tocatățelină, tocată1Bucăți de caramele Heath Barulei de susan închis (opțional)ulei de susan închis (opțional)791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilafine uscate sau cireșeafine uscate sau cireșe1Oreos dublu umplut1 pungă spanac proaspăt pre-spălat1 pungă spanac proaspăt pre-spălat4crenguțerozmarin proaspătrozmarin proaspăt12 3/4 căni de migdale întregi, cu coajă și prăjiteusturoi, decojitusturoi, decojit2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfasole mare nordică, gătităfasole mare nordică, gătită1Oreos dublu umplutsemințe întregi de chia sau semințe de in măcinatesemințe întregi de chia sau semințe de in măcinate1Oreos dublu umplutsemințe de chia sau semințe de in măcinatesemințe de chia sau semințe de in măcinate1Oreos dublu umplutmaghiranmaghiran1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ciuperci, feliate sau tocateciuperci, feliate sau tocate591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibildrojdie nutritivădrojdie nutritivă1mariceapa, tocataceapa, tocata6creveți și cu venemăcinarea generoasă a piperuluimăcinarea generoasă a piperului791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfulgi de quinoa sau fulgi de ovăz rapidfulgi de quinoa sau fulgi de ovăz rapid1Bucăți de caramele Heath Barfrecat salviefrecat salvie1Oreos dublu umplutfrecat salviefrecat salvie12 lingurițe de pudră de usturoi1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi12 lingurițe de pudră de usturoitahini (preferat) sau alt unt de nucitahini (preferat) sau alt unt de nuci1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1/2 cană nuci de pin, prăjite1/2 cană nuci de pin, prăjite3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1/2 cană nuci de pin, prăjite1/2 cană nuci de pin, prăjite2831 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cupe gluten de grâu vitalcupe gluten de grâu vital591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilnuci tocatenuci tocate1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilapă (mai mult după cum este necesar)apă (mai mult după cum este necesar)851 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.pâine integrală de grâu (aproximativ 2 felii), tăiată cubulețe micipâine integrală de grâu (aproximativ 2 felii), tăiată cubulețe mici
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Revista