Seitan Scaloppine cu sos de lămâie-măsline

Seitan Scaloppine cu sos de lămâie-măsline
Seitan Scaloppine cu sos de lămâie-măsline ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 4 și costă $2.37 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 233 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți busuioc, făină nealbită, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Scaloppine De Pui Portocaliu-Măsline, Lemon-Cilantro Pui Scaloppine, și Scaloppine De Vițel Cu Lămâie, Capere Și Praz.

Instrucțiuni

1
Așezați-l pe o foaie de folie, puțin mai sus decât centrul. Îndoiți partea inferioară a foliei pentru a se întâlni cu partea superioară, apoi pliați cele două margini peste aproximativ 1/2 inch pentru a forma o cusătură. Continuați să pliați folia cu jumătate de centimetru până când ajunge chiar deasupra cotletului. Aplatizați cotletul puțin mai mult, apoi pliați marginile stânga și dreapta în același mod până când pachetul este strâns în jurul cotletului. Repetați cu toate bucățile de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Așezați pachetele plat în abur și acoperiți. Aburiți timp de 25 de minute. Păstrați pachetele sigilate până când sunteți gata să le utilizați. Pulverizați o tigaie antiaderentă (sau o altă tigaie fără fier) cu spray de ulei de măsline. Începeți să-l încălziți în timp ce pregătiți o farfurie care conține făina presărată cu puțină sare și piper. Odată ce tigaia este fierbinte, desfaceți fiecare cotlet și dragați ușor fiecare parte în făină și apoi puneți-o în tigaie. Gatiti pana se rumeneste si apoi intoarceti si rumeniti cealalta parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Ulei De MăslineSpray De Ulei De Măsline
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți pe o farfurie. (Dacă preferați să nu folosiți deloc ulei, săriți făina cotletelor și rumeniți-le singure. Este posibil ca sosul dvs. să nu se îngroașe decât dacă adăugați puțină făină mai târziu.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
4
Adăugați usturoiul și feliile de lămâie în tigaie. Gatiti pana cand feliile de lamaie s-au inmuiat, 2-3 minute, apoi scoateti-le din tigaie, lasand usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați măslinele, bulionul, vinul și sucul de lămâie și gătiți la foc mediu până când lichidul începe să se reducă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Scoateți usturoiul, adăugați sare și piper după gust și readuceți cotletele în tigaie. Întoarceți-le pentru a acoperi cu sosul. Fierbeți scurt pentru a le încălzi și, dacă sosul devine prea gros, adăugați puțin bulion la subțire. Se amestecă pătrunjelul și se scot cotletele în farfurii. Puneți puțin sos peste fiecare cotlet și garnisiți cu felii de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista