Seitan Scaloppine cu sos de lămâie-măsline ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 4 și costă $2.37 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 233 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți busuioc, făină nealbită, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Scaloppine De Pui Portocaliu-Măsline, Lemon-Cilantro Pui Scaloppine, și Scaloppine De Vițel Cu Lămâie, Capere Și Praz.
Instrucțiuni
1
Așezați-l pe o foaie de folie, puțin mai sus decât centrul. Îndoiți partea inferioară a foliei pentru a se întâlni cu partea superioară, apoi pliați cele două margini peste aproximativ 1/2 inch pentru a forma o cusătură. Continuați să pliați folia cu jumătate de centimetru până când ajunge chiar deasupra cotletului. Aplatizați cotletul puțin mai mult, apoi pliați marginile stânga și dreapta în același mod până când pachetul este strâns în jurul cotletului. Repetați cu toate bucățile de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
2
Așezați pachetele plat în abur și acoperiți. Aburiți timp de 25 de minute. Păstrați pachetele sigilate până când sunteți gata să le utilizați. Pulverizați o tigaie antiaderentă (sau o altă tigaie fără fier) cu spray de ulei de măsline. Începeți să-l încălziți în timp ce pregătiți o farfurie care conține făina presărată cu puțină sare și piper. Odată ce tigaia este fierbinte, desfaceți fiecare cotlet și dragați ușor fiecare parte în făină și apoi puneți-o în tigaie. Gatiti pana se rumeneste si apoi intoarceti si rumeniti cealalta parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Ulei De Măsline
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scoateți pe o farfurie. (Dacă preferați să nu folosiți deloc ulei, săriți făina cotletelor și rumeniți-le singure. Este posibil ca sosul dvs. să nu se îngroașe decât dacă adăugați puțină făină mai târziu.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Adăugați usturoiul și feliile de lămâie în tigaie. Gatiti pana cand feliile de lamaie s-au inmuiat, 2-3 minute, apoi scoateti-le din tigaie, lasand usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați măslinele, bulionul, vinul și sucul de lămâie și gătiți la foc mediu până când lichidul începe să se reducă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
Aluat De Pâine De Porumb
1-1/2 Cană Supă De Pui
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Scoateți usturoiul, adăugați sare și piper după gust și readuceți cotletele în tigaie. Întoarceți-le pentru a acoperi cu sosul. Fierbeți scurt pentru a le încălzi și, dacă sosul devine prea gros, adăugați puțin bulion la subțire. Se amestecă pătrunjelul și se scot cotletele în farfurii. Puneți puțin sos peste fiecare cotlet și garnisiți cu felii de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1-1/2 Cană Supă De Pui
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat