Seitan Ribz La Grătar
Seitan Ribz la grătar este un vegan felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 304 calorii, 27G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați drojdie nutrițională, pudră de usturoi, fum lichid și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Seitan Cacciatore (și un pic despre seitan), Plăcintă Seitană Gourmet, și Seitan Bourguignon.
Instrucțiuni
Se amestecă primele 5 ingrediente împreună într-un castron mare.
Se amestecă apa cu untul de nuci, fumul lichid și sosul de soia și se adaugă la ingredientele uscate. Se amestecă pentru a se amesteca bine și apoi se frământă ușor în vas timp de câteva minute.
Puneți aluatul în vasul de copt și aplatizați-l astfel încât să umple uniform tigaia. Luați un cuțit ascuțit și tăiați-l în 8 benzi; apoi întoarceți tigaia și tăiați acele benzi în jumătate pentru a forma 16 bucăți: dați-l la cuptor și coaceți timp de 25 de minute. În timp ce gătește, pregătește-ți grătarul.
Scoateți-l din cuptor și tăiați cu atenție fiecare bandă, trecând peste fiecare tăietură pentru a vă asigura că ribzul se va desprinde ușor mai târziu. Periați Generos blatul cu sos de grătar. Duceți-l la grătar și răsturnați întregul vas de copt pe grătar (sau folosiți o spatulă mare pentru a ridica seitanul afară, așezându-l cu sosul în jos pe grătar).
Periați partea superioară a seitanului cu mai mult sos: urmăriți-l cu atenție pentru a vă asigura că nu arde. Când este suficient de maro pe o parte, întoarceți-o și gătiți cealaltă parte, adăugând mai mult sos, dacă este necesar. Când ați terminat, scoateți-l pe un platou și tăiați sau îndepărtați coastele individuale pentru a servi.