Secret Midnight Moon mai bine decât ciocolata sex tort

Secret Midnight Moon mai bine decât ciocolata sex tort
Secret Midnight Moon Better Than Chocolate sex Cake ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Această rețetă servește 15. O porție conține 336 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 68 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, pudră de cacao, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 14%. Încercați Tort De Ciocolată La Miezul Nopții, Tort De Ciocolată La Miezul Nopții, și Tort De Ciocolată Fudge Cu Un Secret pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de 9x13 inch cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Combinați făina și zahărul alb într-un castron mare și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
3
Puneți 1/2 cană zară într-un pahar mare și adăugați bicarbonat de sodiu, amestecați până se combină, dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
4
În tigaie sos mediu la foc mediu combina apa, scurtarea, 1/2 cana de unt si 4 linguri de cacao. Se amestecă până se scurtează și se topește untul. Se lasă să fiarbă la foc mediu timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
5
Adăugați amestecul de ciocolată la ingredientele uscate și amestecați până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
6
Se adaugă amestecul de bicarbonat de sodiu, se amestecă până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
7
Adăugați ouă și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
8
Adăugați whisky-ul și espresso-ul și continuați să amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
WhiskyWhisky
9
Adăugați 1 linguriță de vanilie și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
10
Se toarnă într-o tigaie de 9 x 13 inch care a fost pulverizată cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
11
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
1
Combinați 1/2 cană de unt, 1/3 cană de lapte bătut și 3 linguri de cacao în tigaie cu sos mediu, lăsați să fiarbă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Se scoate de pe foc și se adaugă zahărul cofetarilor și se amestecă bine, se adaugă 1 linguriță de vanilie și nuci tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
3
Se toarnă peste tortul fierbinte. Lăsați tortul să se răcească. Cu cât se stabilește mai mult, cu atât devine mai bine!
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Revista