Secret Midnight Moon mai bine decât ciocolata sex tort

Secret Midnight Moon mai bine decât ciocolata sex tort
Secret Midnight Moon Better Than Chocolate sex Cake ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Această rețetă servește 15. O porție conține 336 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 68 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, pudră de cacao, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 14%. Încercați Tort De Ciocolată La Miezul Nopții, Tort De Ciocolată La Miezul Nopții, și Tort De Ciocolată Fudge Cu Un Secret pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de 9x13 inch cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Combinați făina și zahărul alb într-un castron mare și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
3
Puneți 1/2 cană zară într-un pahar mare și adăugați bicarbonat de sodiu, amestecați până se combină, dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
4
În tigaie sos mediu la foc mediu combina apa, scurtarea, 1/2 cana de unt si 4 linguri de cacao. Se amestecă până se scurtează și se topește untul. Se lasă să fiarbă la foc mediu timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea MoiAfine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
2/3 Cană (115 G) Chipsuri De Ciocolată Semidulce2/3 Cană (115 G) Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
5
Adăugați amestecul de ciocolată la ingredientele uscate și amestecați până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
6
Se adaugă amestecul de bicarbonat de sodiu, se amestecă până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
7
Adăugați ouă și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
8
Adăugați whisky-ul și espresso-ul și continuați să amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
WhiskyWhisky
9
Adăugați 1 linguriță de vanilie și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
10
Se toarnă într-o tigaie de 9 x 13 inch care a fost pulverizată cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
11
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1
Combinați 1/2 cană de unt, 1/3 cană de lapte bătut și 3 linguri de cacao în tigaie cu sos mediu, lăsați să fiarbă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Se scoate de pe foc și se adaugă zahărul cofetarilor și se amestecă bine, se adaugă 1 linguriță de vanilie și nuci tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
3
Se toarnă peste tortul fierbinte. Lăsați tortul să se răcească. Cu cât se stabilește mai mult, cu atât devine mai bine!
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Revista