Secret Midnight Moon mai bine decât ciocolata sex tort
Secret Midnight Moon Better Than Chocolate sex Cake ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Această rețetă servește 15. O porție conține 336 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 68 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, pudră de cacao, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 14%. Încercați Tort De Ciocolată La Miezul Nopții, Tort De Ciocolată La Miezul Nopții, și Tort De Ciocolată Fudge Cu Un Secret pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de 9x13 inch cu spray de gătit.
Combinați făina și zahărul alb într-un castron mare și dați deoparte.
Puneți 1/2 cană zară într-un pahar mare și adăugați bicarbonat de sodiu, amestecați până se combină, dați deoparte.
În tigaie sos mediu la foc mediu combina apa, scurtarea, 1/2 cana de unt si 4 linguri de cacao. Se amestecă până se scurtează și se topește untul. Se lasă să fiarbă la foc mediu timp de 5 minute.
Adăugați amestecul de ciocolată la ingredientele uscate și amestecați până se combină bine.
Se adaugă amestecul de bicarbonat de sodiu, se amestecă până se amestecă.
Adăugați ouă și amestecați.
Adăugați whisky-ul și espresso-ul și continuați să amestecați.
Adăugați 1 linguriță de vanilie și amestecați bine.
Se toarnă într-o tigaie de 9 x 13 inch care a fost pulverizată cu spray de gătit.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 25 de minute.
Combinați 1/2 cană de unt, 1/3 cană de lapte bătut și 3 linguri de cacao în tigaie cu sos mediu, lăsați să fiarbă la foc mediu.
Se scoate de pe foc și se adaugă zahărul cofetarilor și se amestecă bine, se adaugă 1 linguriță de vanilie și nuci tocate.
Se toarnă peste tortul fierbinte. Lăsați tortul să se răcească. Cu cât se stabilește mai mult, cu atât devine mai bine!