Sebastă pe jumătate de coajă cu sos de carne de crab cu unt de lămâie

Sebastă pe jumătate de coajă cu sos de carne de crab cu unt de lămâie
Sebastă pe jumătate de coajă cu sos de Crabmeat bucată de lămâie-unt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 91G de grăsime, și un total de 1034 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 10,98 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați sebastă, condimente cajun, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până frisca ai putea urma acest curs principal cu Parfum de budincă cu smoching de căpșuni și migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Sebastă pe jumătate de coajă, Stridii pe jumătate de coajă cu sos Mignonette, și Stridii Pe Jumătate De Coajă Cu Sos Mignonette pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul la mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Așezați carnea fileurilor de pește cu fața în jos pe o tavă. Ungeți liber cântarele cu ulei pentru a nu se lipi de grătar. Întoarceți și acoperiți generos fileurile cu condimente uscate și periați cu margarină. Gatiti scară-partea în jos până când carnea de la cea mai groasă parte a fulgi file ușor cu o furculiță. Acoperiți grătarul pentru o căldură uniformă și o gătire mai rapidă. Nu întoarceți fileurile, gătiți doar pe scară-pielea și solzii vor face o coajă care va menține peștele umed în timpul gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Scară De BucătărieScară De Bucătărie
3
Scoateți peștele din grătar cu o spatulă mare pentru a evita ruperea fileurilor. Ușor" răzuiți " carnea de pe piele și puneți-o pe farfurie. Se acoperă cu sos de carne de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Topiți untul în cratiță la foc mic-mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Adăugați suc de lămâie, usturoi, vin, sos fierbinte și condimente. Se fierbe încet timp de aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Se adaugă smântâna și se fierbe până se amestecă bine. Amestecați ușor carnea de crab, având grijă să nu o rupeți. Se fierbe până se încălzește carnea de crab. Se toarna peste fileurile de peste si se garniseste cu ceapa verde tocata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
CrabmeatCrabmeat
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu indicii de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de preparate mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Revista