Sebastă pe jumătate de coajă cu sos de carne de crab cu unt de lămâie

Sebastă pe jumătate de coajă cu sos de carne de crab cu unt de lămâie
Sebastă pe jumătate de coajă cu sos de Crabmeat bucată de lămâie-unt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 91G de grăsime, și un total de 1034 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 10,98 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați sebastă, condimente cajun, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până frisca ai putea urma acest curs principal cu Parfum de budincă cu smoching de căpșuni și migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Sebastă pe jumătate de coajă, Stridii pe jumătate de coajă cu sos Mignonette, și Stridii Pe Jumătate De Coajă Cu Sos Mignonette pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul la mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Așezați carnea fileurilor de pește cu fața în jos pe o tavă. Ungeți liber cântarele cu ulei pentru a nu se lipi de grătar. Întoarceți și acoperiți generos fileurile cu condimente uscate și periați cu margarină. Gatiti scară-partea în jos până când carnea de la cea mai groasă parte a fulgi file ușor cu o furculiță. Acoperiți grătarul pentru o căldură uniformă și o gătire mai rapidă. Nu întoarceți fileurile, gătiți doar pe scară-pielea și solzii vor face o coajă care va menține peștele umed în timpul gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Scară De BucătărieScară De Bucătărie
3
Scoateți peștele din grătar cu o spatulă mare pentru a evita ruperea fileurilor. Ușor" răzuiți " carnea de pe piele și puneți-o pe farfurie. Se acoperă cu sos de carne de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Topiți untul în cratiță la foc mic-mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Adăugați suc de lămâie, usturoi, vin, sos fierbinte și condimente. Se fierbe încet timp de aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Se adaugă smântâna și se fierbe până se amestecă bine. Amestecați ușor carnea de crab, având grijă să nu o rupeți. Se fierbe până se încălzește carnea de crab. Se toarna peste fileurile de peste si se garniseste cu ceapa verde tocata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
CrabmeatCrabmeat
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu indicii de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de preparate mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Revista