Seattle Cafea Cana Tort
Seattle cafea cana tort necesită în jurul valorii de 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 136 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 17 cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână ouă, amestec de prăjituri cu cafea cu scorțișoară, rulouri de cină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 20 de fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, care nu este atât de super. Încercați Seattle Cafea Cana Tort, Cele mai bune Cupcakes de cafea din Seattle, și Cel " Tort Cu Cană De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Unt și făină o tigaie bundt de 10 căni sau un vas de copt pătrat. Feliați vârfurile de rulouri de 1 inch. Rupeți vârfurile în bucăți de 1 inch; pus deoparte.
Așezați fundul rulourilor, tăiate cu fața în sus, în tigaia pregătită.
Combinați amestecul de aluat de tort de cafea (rezervă pachet de vârtej de scorțișoară), apă, espresso instant, ulei și 2 ouă într-un castron mare. Bateți până se omogenizează bine.
Se toarnă jumătate din aluat peste rulouri.
Se presara cu conținutul de scorțișoară vârtej pachet.
Bateți restul de 1 ou, lapte și zahăr într-un alt castron pentru a amesteca.
Adăugați blaturi rezervate în amestecul de lapte; puneți deoparte până când amestecul de lapte este absorbit.
Se toarnă amestecul de pâine peste aluatul de tort în tigaie, apoi se toarnă aluatul rămas peste. Folosind o frigăruie sau un bețișor de lemn, învârtiți bătăile împreună.
Coaceți timp de 45 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centrul tortului iese curată. Se răcește tortul în tigaie pe un suport de răcire timp de 25 de minute. Răsturnați tortul pe raftul de răcire; scoateți tigaia.
Așezați tortul cu partea dreaptă în sus pe un platou și serviți cald. Pentru o prezentare drăguță, serviți felii în căni de cafea.