Seashells de pe malul mării
Seashells de malul mării ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 55 de porții cu 44 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, ardei gras, brânză monterey jack și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Seashore Mac și brânză, Paste cu o singură tigaie și chiftele de scoici, și Scoici cu busuioc, roșii și usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Se toarnă pansamentul în blender.
Adăugați roșiile și 1/2 ardeii prăjiți; pulsează doar până se omogenizează.
Întindeți 1/4 cană pe fundul tigaiei de 13x9 inci. Tăiați ardeii prăjiți rămași.
Umpleți cojile de paste cu pește; așezați, umplând părțile în sus, peste sos în tigaie. Se acoperă cu ardei tocați și 1/2 brânză; se acoperă cu amestec de pansament, brânză rămasă și fâșii de piper.
Coaceți 35 min. sau până când fulgii de pește se încălzesc ușor cu furculița și umplutura.