Se prăjește sparanghelul
Ai nevoie de o garnitură fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian ? Prăjirea cu sparanghel ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 2 și costă 95 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 7 g de grăsimi și un total de 113 calorii . Mergeți la magazin și luați usturoi, ciuperci, morcov și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Cu un scor de lingură de 48% , acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au apreciat și Sparanghel Prăjit cu sos de fasole neagră , Karela Fry/bittergourd Fry și Asian Shrimp Stir-Fry .
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb, zahărul, bulionul, sosul de soia și ghimbirul până se omogenizează; puse deoparte.
Într-o tigaie mică sau wok, prăjiți sparanghelul, ciupercile, morcovul și usturoiul în ulei până devin crocante. Se amestecă amestecul de amidon de porumb și se adaugă în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.