Se prăjește pui cu portocale
Ai nevoie de un fel principal fără gluten și fără lactate ? Puiul prăjit cu portocale ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Pentru 3,14 USD per porție , această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 599 de calorii , 36 g de proteine și 10 g de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Această rețetă de la Taste of Home necesită coajă de portocală, ceapă, amidon de porumb și mazăre de zăpadă. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 72% . Acest scor este solid. Încercați prăjirea de pui și tăiței în stil chinezesc , prăjirea de pui cu ghimbir și prăjirea de pui cu țelină și morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și bulionul până se omogenizează. Se amestecă sucul de portocale, sosul de soia, zahărul, oțetul și uleiul de susan; puse deoparte.
Într-o tigaie mare antiaderență sau wok, prăjiți puiul în 1 linguriță de ulei de canola la foc mediu-mare timp de 5-7 minute sau până când sucurile sunt limpezi; îndepărtați și păstrați la cald. Se prăjește ardeiul roșu, mazărea, ceapa, coaja de portocală și usturoiul în uleiul rămas timp de 3-5 minute sau până când devin crocante. Întoarceți puiul în tigaie.
Se amestecă amestecul de suc de portocale; se toarnă peste amestecul de pui. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1 minut sau pana se ingroasa.
Serviți cu orez dacă doriți.