Se prăjește cu nuci sparanghel
Sparagus Nut Stir-Fry este o garnitură care servește 6. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetariană are 103 calorii, 4 g de proteine și 8 g de grăsime per porție. Pentru 1,26 USD per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită sulițe de sparanghel, ardei gras, zahăr și nuci. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Cu un scor de lingură de 31%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt prăjiți de pui cu miere și nuci, prăjiți de pui cu miere și nuci și prăjiți de pui cu lămâie și caju.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare sau wok, prăjiți sparanghelul în ulei până când devin crocant, aproximativ 10 minute.
Scoateți și păstrați la cald.
În aceeași tigaie, prăjiți ardeiul roșu, nucile, ghimbirul, usturoiul și fulgii de ardei timp de 2 minute sau până când ardeiul roșu este fraged crocant. Se amestecă bulionul, sosul de soia, zahărul și sarea; căldură prin.
Adăugați sparanghelul; arunca pentru a acoperi.