Se prăjește carne de vită și sparanghel
Dacă aveți aproximativ 30 de minute de petrecut în bucătărie, carnea de vită și sparanghelul ar putea fi o rețetă spectaculoasă fără gluten și fără lactate de încercat. Pentru 98 de cenți per porție , această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 509 calorii , 26 g de proteine și 10 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și luați apă, buchețele de broccoli, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 62% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Sparanghel prăjit cu sos de fasole neagră ,carne de vită condimentată cu chili și usturoi și broccoli , și legume asiatice prăjite cu carne de vită măcinată .
Instrucțiuni
Tăiați carnea de vită în felii subțiri de 3 inci. benzi. Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați amidonul de porumb, 2 linguri de apă, sare, piper și sosul de ardei iute; adăugați carnea de vită. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi.
Într-o tigaie mare sau wok, prăjiți jumătate din carnea de vită în 1 lingură de ulei până când nu mai devine roz; se scoate din tigaie si se tine la cald. Repetați cu restul de carne de vită și 1 lingură de ulei.
Se prăjesc sparanghelul și conopida în uleiul rămas timp de 4 minute.
Adauga ardei rosu si ceapa; se prăjește timp de 2 minute. Reveniți carnea de vită în tigaie.
Într-un castron mic, combinați bulionul, sosul de soia, ketchup-ul, oțetul și apa rămasă; se adauga in tigaie. Gatiti si amestecati 2 minute sau pana se incalzeste.