Se prăjește carne de vită pe un băț

Se prăjește carne de vită pe un băț
Stir-Fry de vită pe un stick este un fel principal care servește 4. O porție conține 604 calorii, 28 g de proteine și 34 g de grăsime. Pentru 4,68 USD per porție, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Această rețetă de la Taste of Home necesită fulgi de piper, sos de soia, cățel de usturoi și sos hoisin. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 68%, ceea ce este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Beef Chow Fun (Vită și tăiței prăjiți), Beef Chow Fun (Vită și tăiței prăjiți) și Beef Chow Fun (Vită și tăiței prăjiți).

Instrucțiuni

1
Pentru glazură, într-un castron mic, combinați sosul hoisin, apa, uleiul, sosul de soia, usturoiul și fulgii de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Pe patru frigarui de metal sau de lemn inmuiat, inserati alternativ broccoli, dovleceii, ardeiul rosu si carnea de vita. Prăjiți, acoperit, la foc mediu sau prăjiți la 4 inchi de la foc timp de 6-7 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la starea dorită și legumele sunt fragede, ungând ocazional cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Serviți cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista