Se prăjește carne de vită pe un băț
Stir-Fry de vită pe un stick este un fel principal care servește 4. O porție conține 604 calorii, 28 g de proteine și 34 g de grăsime. Pentru 4,68 USD per porție, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Această rețetă de la Taste of Home necesită fulgi de piper, sos de soia, cățel de usturoi și sos hoisin. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 68%, ceea ce este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Beef Chow Fun (Vită și tăiței prăjiți), Beef Chow Fun (Vită și tăiței prăjiți) și Beef Chow Fun (Vită și tăiței prăjiți).
Instrucțiuni
Pentru glazură, într-un castron mic, combinați sosul hoisin, apa, uleiul, sosul de soia, usturoiul și fulgii de piper.
Pe patru frigarui de metal sau de lemn inmuiat, inserati alternativ broccoli, dovleceii, ardeiul rosu si carnea de vita. Prăjiți, acoperit, la foc mediu sau prăjiți la 4 inchi de la foc timp de 6-7 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la starea dorită și legumele sunt fragede, ungând ocazional cu glazură.