Se prăjește carne de vită colorată

Se prăjește carne de vită colorată
Stir-Fry cu carne de vită colorată necesită aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 308 de calorii , 21 g de proteine și 7 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4. Pentru 1,98 USD per porție , această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal accesibil. Dacă aveți la îndemână ceapă, ghimbir măcinat, morcov și alte câteva ingrediente, le puteți face. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 71% . Acest scor este destul de bun. Încercați Salată colorată și crocantă cu rodie și spanac , Salată colorată cu quinoa roșie, nu atât de tabouleh și Salată colorată cu orez sălbatic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele cinci ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Pune carnea de vită într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați jumătate din marinată. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; da la frigider pentru cel putin 2 ore. Acoperiți și puneți la frigider marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
3
Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și bulionul până se omogenizează. Se amestecă marinata rezervată; puse deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Scurgeți și aruncați marinata din carnea de vită. Într-o tigaie mare antiaderentă sau un wok acoperit cu spray de gătit, gătiți carnea de vită în 1 linguriță de ulei până când nu mai devine roz; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
5
Scoateți și păstrați la cald.
6
În aceeași tigaie, prăjiți ardeiul verde și ceapa în uleiul rămas timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați morcovul și țelina; mai fierbeți 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
8
Adăugați dovlecelul și mazărea de zăpadă; se prăjește timp de 1 minut. Se amestecă mugurii de fasole și se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
Inele De Ardei Roșu DulceInele De Ardei Roșu Dulce
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
9
Se amestecă amestecul de bulion și se amestecă în amestecul de legume. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa. Întoarceți carnea de vită în tigaie; căldură prin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Serviți peste orez sau linguine, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista