Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Coacerea spanacului cu plată ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 193 calorii, 18g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper de lămâie, brânză elvețiană, spanac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Flounder Piccata cu spanac, Flounder cu umplutură de spanac și nuci, și Cambulă Umplută Cu Spanac Cremos.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.