Scândură-somon la grătar cu gust de struguri

Somonul la grătar cu scândură cu gust de struguri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 327 calorii. Pentru $4.2 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână măsline castelvetrano, file de somon din Alaska, struguri și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 22 de minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Somon la grătar în frunze de struguri cu gust de roșii-stafide, Spice Plank-Somon La Grătar, și Somon De Scândură De Cedru La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scufundați și înmuiați scândura în apă 1 oră; scurgere.
Preîncălziți grătarul la mediu-înalt.
Așezați scândura pe grătar; grătar 3 minute sau până când este ușor carbonizat.
Presărați fileurile cu piper și sare. Întoarceți cu grijă scândura folosind clești robusti cu mâner lung.
Așezați fileurile, cu pielea în jos, pe partea carbonizată a scândurii. Grătar 12 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Topiți untul într-o tigaie mică la foc mediu-mare.
Adăugați praz și eșalotă; saut timp de 2 minute. Se amestecă strugurii și măslinele; se ia de pe foc. Se amestecă oțetul.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
![Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay]()
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.