Scândură de cedru-somon la grătar cu Salsa de Mango Kiwi

Nevoie de o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și felul principal pescatarian? Scândură de cedru-somon la grătar cu Salsa de Mango Kiwi ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 290 calorii, 34G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $ 4.27 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, scândură de cedru, mango și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mango, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Paleo Mango cu unt de Mango ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Încercați Scândură de cedru-somon la grătar cu Salsa Avocado-portocală, Somon de scândură de cedru cu Salsa feta pepene verde, și Scândură De Cedru-Somon La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați scândura în apă timp de 25 de minute.
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Combinați mango și următoarele 5 ingrediente (prin chile).
Adăugați 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; pus deoparte.
Presărați somonul cu restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper.
Așezați scândura pe grătar; grătar 3 minute sau până când este ușor carbonizat. Întoarceți scândura; așezați peștele pe partea carbonizată. Capac; grătar 8 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Așezați fiecare file pe o farfurie; acoperiți fiecare cu 1/3 cană de salsa de mango.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Stonestreet Estate Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
![Stonestreet Estate Chardonnay]()
Stonestreet Estate Chardonnay
Estate Chardonnay 2012 oferă o coloană vertebrală minerală distinctă, alături de un element puternic de citrice. Mandarina și marmelada ies mai întâi din pahar, deschizându—se către un palat care se scurge prin spray de piersici și ocean-toate culminând cu un finisaj cu aderență și aciditate surprinzătoare.