Scânduri Proaspete De Mozzarella

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați scândurile proaspete de Mozzarella. Această rețetă servește 4 și costă 81 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 465 calorii. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, parmezan măcinat, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Vinete la grătar și Mozzarellan proaspăt pe Ciabatta cu ardei roșii prăjiți, maioneză cu usturoi, busuioc proaspăt și Rucola, Scânduri De Scenă, și Mozzarellan proaspăt și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pre-răciți sau înghețați ușor scândurile de brânză timp de aproximativ 20 de minute. Între timp, bateți împreună făina, parmezanul, sarea și piperul într-un bol și bateți împreună pesmetul, pătrunjelul și praful de usturoi într-un alt bol.
Înmuiați fiecare scândură în amestecul de făină, apoi înmuiați în spălarea ouălor pentru a acoperi și, în final, acoperiți cu pesmetul panko condimentat. Exteriorul trebuie acoperit uniform, sau brânza se va "scurge" în timpul gătitului. Repetați procesul cu scândurile rămase.
Așezați scândurile de brânză pe o foaie de copt și congelați timp de 30 de minute.
Încălziți uleiul într-o friteuză sau oală adâncă la 350 de grade până la 375 de grade F. prăjiți scândurile până se rumenesc, 3 până la 4 minute. Lăsați excesul de ulei să picure pe prosoape de hârtie, apoi condimentați din nou cu sare și piper și serviți deasupra sosului roșu la alegere.