Scufundarea Ouălor
Scufundarea ouălor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 174 calorii, 8g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Toateretete are 5 fani. Dacă aveți pâine, unt, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ouă scoțiene – ce ar putea bate ouăle fierte prăjite adânc atunci când sunt acoperite cu cârnați, Ouă dulci și acre din Malaezia (ouă Masak Branda / belanda), și Legume verzi de primăvară și ouă întregi fierte ouă, Vanill pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ouăle într-un singur strat într-o cratiță.
Turnați suficientă apă în cratiță pentru a acoperi ouăle cu cel puțin 1 inch (2,5 cm).
Aduceți apa la fierbere la foc mare. Scoateți imediat tigaia de pe foc pentru a opri fierberea. Acoperiți cratița și lăsați ouăle să stea în apă timp de 2 până la 4 minute până când sunt fierte după dorință.
Scurgeți apa; rulați imediat apă rece peste ouă pentru a le răci puțin.
Așezați ouăle în căni de ou.
Pâine prăjită; se întinde cu unt.
Tăiați pâinea prăjită în fâșii de 1 inch (2,5 cm).
Crack topuri de pe ouă cu cuțit.
Serviți fâșii de pâine prăjită cu ouă pentru a se scufunda în gălbenușuri moi.