Scufundare stratificată la sud de graniță

Scufundare stratificată la sud de graniță
Sud-de-The-frontieră stratificat Dip ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care il cautati. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 294 calorii, 16g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de brânză feta, frunze de coriandru, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 68%. Rețete similare sunt La sud de tigaie de frontieră, La sud de granița cu spanac, și Tom Collins la sud de graniță.

Instrucțiuni

1
La o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare, adăugați ulei, ceapă și usturoi. Se amestecă des până când ceapa este nuanțată aurie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați aluniță și 1/2 cană bulion. Se amestecă pentru a încorpora alunița și se gătește până când cea mai mare parte a lichidului se evaporă, încă aproximativ 4 minute; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
3
Adăugați fasole, zdrobind aproximativ jumătate din ele pentru a îngroșa amestecul. Dacă amestecul este prea gros pentru a se scufunda ușor, amestecați câte 1 lingură de bulion la un moment dat până când amestecul are consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
4
Întindeți amestecul de fasole cu grosimea de 3/4 inch pe un platou de servire; pus deoparte. (Dacă faceți înainte, acoperiți și răciți până a doua zi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
5
Într-un robot de bucătărie sau blender, combinați coriandru, ardei iute și salsa. Rotiți sau măcinați până când amestecul formează o pastă la fel de groasă ca pesto. Ocazional, răzuiți pasta de pe părțile laterale ale recipientului în zona lamei. Lingură amestec coriandru peste Centrul de fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Distribuiți brânza peste răspândire; înconjoară cu legume feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista