Scufundare stratificată la sud de graniță

Scufundare stratificată la sud de graniță
Sud-de-The-frontieră stratificat Dip ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care il cautati. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 294 calorii, 16g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de brânză feta, frunze de coriandru, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 68%. Rețete similare sunt La sud de tigaie de frontieră, La sud de granița cu spanac, și Tom Collins la sud de graniță.

Instrucțiuni

1
La o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare, adăugați ulei, ceapă și usturoi. Se amestecă des până când ceapa este nuanțată aurie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați aluniță și 1/2 cană bulion. Se amestecă pentru a încorpora alunița și se gătește până când cea mai mare parte a lichidului se evaporă, încă aproximativ 4 minute; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
3
Adăugați fasole, zdrobind aproximativ jumătate din ele pentru a îngroșa amestecul. Dacă amestecul este prea gros pentru a se scufunda ușor, amestecați câte 1 lingură de bulion la un moment dat până când amestecul are consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
4
Întindeți amestecul de fasole cu grosimea de 3/4 inch pe un platou de servire; pus deoparte. (Dacă faceți înainte, acoperiți și răciți până a doua zi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
5
Într-un robot de bucătărie sau blender, combinați coriandru, ardei iute și salsa. Rotiți sau măcinați până când amestecul formează o pastă la fel de groasă ca pesto. Ocazional, răzuiți pasta de pe părțile laterale ale recipientului în zona lamei. Lingură amestec coriandru peste Centrul de fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Distribuiți brânza peste răspândire; înconjoară cu legume feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista