Scottish Tattie, Neep și supă de morcovi
Scottish Tattie, Neep și supa de morcovi este un fără gluten, întreg 30 și vegan supă. O porție conține 155 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână morcovi, ulei de măsline, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă din roșii conservate are 17 fani. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Încercați Ciuperci Bogate Și Plăcintă Neep, Supă Simplă De Linte Roșie Scoțiană, și Supă De Legume Scoțiană Oaty pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Călește ceapa și usturoiul în ulei de măsline până când sunt moi și translucide.
Adăugați morcovii și gătiți ușor câteva minute, apoi adăugați Napul și cartofii.
Adăugați bulionul, aduceți la fierbere, apoi reduceți la foc mic, acoperiți cu un capac și lăsați să gătească ușor timp de 30-40 de minute până când supa este minunată și groasă și legumele sunt fragede.
Adăugați ierburile proaspete și condimentați cu sare și piper.
Se servește cu pâine crustă,