Scottish Shortbread III
Scottish Shortbread III ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 88 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Această rețetă servește 72. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână făină, unt, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pâine Scurtă Scoțiană, Scottish Sharp-Cheddar Shortbread, și Shortbread Scoțian Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (180 grade C).
Unt de cremă și zahăr cu mixer.
Adăugați făină și amestecați cu o lingură de lemn. Folosiți mâinile pentru a amesteca bine.
Apăsați într-o tigaie cu jeleu. Înțepați în jos peste tot cu o furculiță, fiind sigur că furculița lovește fundul și că înțepăturile sunt apropiate.
Coaceți timp de 10 minute. Reduceți căldura la 300 și continuați să coaceți încă 40 de minute. Așteptați 2 minute, apoi tăiați în bare de dimensiuni ale degetelor. Se răcește bine în tigaie.