Scottish Shortbread III

Scottish Shortbread III
Scottish Shortbread III ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 88 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Această rețetă servește 72. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână făină, unt, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pâine Scurtă Scoțiană, Scottish Sharp-Cheddar Shortbread, și Shortbread Scoțian Fără Gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (180 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Unt de cremă și zahăr cu mixer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați făină și amestecați cu o lingură de lemn. Folosiți mâinile pentru a amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
4
Apăsați într-o tigaie cu jeleu. Înțepați în jos peste tot cu o furculiță, fiind sigur că furculița lovește fundul și că înțepăturile sunt apropiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți timp de 10 minute. Reduceți căldura la 300 și continuați să coaceți încă 40 de minute. Așteptați 2 minute, apoi tăiați în bare de dimensiuni ale degetelor. Se răcește bine în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții72
Scor De Sănătate0
Revista