Scotch ouă cu sos de muștar
Scotch ouă cu sos de muștar ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție conține 619 calorii, 24g de proteine, și 46G de grăsime. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, pesmet panko, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ouă cu sos de muștar, Ouă Scotch, și Ouă Scotch.
Instrucțiuni
Puneți 6 ouă într-o cratiță medie și acoperiți cu apă rece.
Se adaugă oțetul și se aduce la fierbere, apoi se scoate de pe foc, se acoperă și se lasă deoparte 4 minute. Între timp, umpleți un castron cu apă cu gheață. Folosind o lingură cu fante, scoateți ouăle și cufundați-vă imediat în apa cu gheață pentru a opri gătitul; lasa sa stea 2 minute. Curățați ușor ouăle și lăsați-le deoparte.
Combinați cârnații, ierburile și unul dintre ouăle rămase într-un mixer de suport prevăzut cu accesoriul cu palete.
Se amestecă la viteză medie până se combină, aproximativ 3 minute. Cu mâinile umezite, modelați amestecul de cârnați în jurul ouălor fierte pentru a acoperi complet.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Încălziți aproximativ 3 inci de ulei de semințe de struguri într-o cratiță mică pe partea înaltă, la foc mediu-mare, până când un termometru de prăjit citește 325 grade F (sau până când un vârf de panko sfârâie în ulei). Condimentează făina cu 1/2 linguriță fiecare sare și piper într-un vas superficial. Bateți oul rămas cu laptele într-un alt vas superficial.
Puneți panko într-un al treilea vas superficial.
Rotiți ouăle acoperite cu cârnați în făina condimentată, scuturând excesul.
Transferați în amestecul de ou-lapte și întoarceți-vă pentru a acoperi complet.
Lăsați excesul de ou să se scurgă, apoi rulați în panko.
Prăjiți ouăle până se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Se scoate pe o foaie de copt, se transferă la cuptor și se coace până când cârnații sunt fierți, 10 până la 12 minute.
Amestecați maioneza, muștarul și sucul de lămâie într-un bol mic.
Se servește cu ouăle Scotch.
Fotografie de Andrew Purcell