Scotch bulion II
Scotch bulion II necesită aproximativ 12 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 185 calorii, 19g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 18 fani. Dacă aveți orz, boabe de piper, țelină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca o băutură. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Scotch Bulion, Scotch Bulion, și Scotch Bulion.
Instrucțiuni
Pentru a face stocul, puneți coada de miel, 3 cepe, 3 napi, 2 morcovi, boabe de piper și apă într-o oală mare. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe, acoperit, timp de 3 ore. Îndepărtați suprafața după cum este necesar.
Scoateți gambele și orice carne care a căzut de pe oase și răciți ușor.
Scoateți carnea din oase și tocați fin, apoi acoperiți și refrigerați. Se strecoară stocul, aruncând legumele. Răciți stocul și refrigerați peste noapte sau până când grăsimea s-a așezat deasupra și poate fi spooned off.
Acoperiți orzul cu apă și înmuiați timp de 1 oră.
Puneți stocul într-o tigaie mare și reîncălziți ușor.
Adăugați orzul scurs, morcovul suplimentar, ceapa, prazul, țelina și Napul. Aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți timp de 30 de minute sau până când orzul și legumele sunt doar fierte. Întoarceți carnea în tigaie și fierbeți timp de 5 minute. Condimentează bine și servește cu pătrunjel.