Scotch Bonnet Marmeladă Cocktail
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați cocktailul de marmeladă Scotch Bonnet. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 1218 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru $27.2 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper habanero, bitter portocaliu Dash, scotch și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de găină Cornish cu vinetă Scotch Bonnet, Jamaican Curry Pui și cartofi cu Scotch Bonnet ardei iute, și Somon cu Scotch Bonnet - sos de ierburi și toasturi de ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: sticlă 1 up
Tăiați ardeiul în jumătate și adăugați-l într-un borcan cu Scotch, infuzându-l timp de 5 până la 10 minute.
Scoateți ardeiul (nu vă atingeți ochii când manipulați ardeii, ca nu cumva să ajungeți ca noi, tastând cu un ochi umflat, pe foc cu ulei de piper). Crede-ne, devine fierbinte.
Pentru cocktail: într-un agitator cu gheață, adăugați 4 uncii de Scotch infuzat, suc de lămâie, marmeladă și amare și agitați puternic. Se strecoară într-un pahar în sus.
Garnisiți cu cea mai mică felie de piper. Sorbiți încet și păstrați un stingător de incendiu la îndemână.