Scorțișoară și zahăr mi-a venit sorg

Nevoie de un fără gluten, FODMAP prietenos și desert vegan? Sorgul cu scorțișoară și zahăr ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 152 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei de canolan, scorțișoară măcinată, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce este destul de rău. Încercați Clătite de secară cu mere de sorg-scorțișoară, Tort de cafea cu scorțișoară și zahăr cu zahăr brun cu glazură de brânză cremă de vanilie, și Tort Bundt cu piersici și scorțișoară prăjită cu zahăr scorțișoară #Bundtamonth pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă sorgul într-o pungă mică de hârtie maro și se închide. Cuptor cu microunde pe mare până când majoritatea sorg este mi-a venit, 1 la 1 1/2 minute.
Transferați sorgul într-un castron și stropiți cu ulei de canola; se presară cu zahăr și scorțișoară. Aruncă la haină.