Scorțișoară și piele de fructe de pere
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Scorțișoară și piele de fructe de pere ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 61 calorii. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pere comice, apă, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Piele de fructe / scorțișoară de mere, căpșuni și pere, Apple Scorțișoară Fructe Piele, și Căpșuni Afine Fructe Piele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 170 F și aranjați un suport în mijloc. Tapetați o foaie de copt cu margini cu un covor de copt din silicon și așezați-o pe o suprafață plană de lucru; pune deoparte.Curățați perele, tăiați-le în jumătate și îndepărtați miezurile și tulpinile.
Tăiați în zaruri mari și puneți-le într-o cratiță medie.
Adăugați apa, zahărul, scorțișoara și sarea.
Așezați cratița la foc mediu și aduceți la fierbere, amestecând ocazional cu o spatulă de cauciuc. Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți, amestecând ocazional, până când perele sunt fragede cu cuțitul, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Transferați amestecul într-un blender și adăugați sucul de lămâie.
Scoateți capacul mic de pe capacul blenderului (capacul de turnare) și acoperiți spațiul cu un prosop de bucătărie (acest lucru permite scăparea aburului și împiedică capacul să se desprindă); amestecați amestecul de pere la viteză mare până când obțineți un pur și simplu foarte neted, aproximativ 1 minut.Turnați încet purincule pe covorașul de copt, trasând interiorul marginii colorate pentru a crea un dreptunghi. (Dacă covorașul dvs. de copt nu are margine, lăsați o margine de 1 inch de la margine.)
Se toarnă restul pur și simplu în interiorul marginilor dreptunghiului într-un model în zig-zag (nu turnați totul în mijlocul covorului de copt). Folosind spatula de cauciuc, împingeți pur și simplu pentru a acoperi orice părți goale din dreptunghi (suprafața nu va fi uniformă). Ținând foaia de copt pe suprafața de lucru, apucați marginile foii—apăsând pe marginea expusă a covorașului de copt cu degetele mari—și agitați ușor înainte și înapoi pentru a uniformiza suprafața pur arkulpe, rotind foaia de copt și agitând după cum este necesar.
Se introduce la cuptor și se coace până când suprafața pielii de fructe este ușor lipicioasă la atingere, dar, atunci când este apăsat în mai multe locuri diferite, un deget nu lasă o indentare, aproximativ 6 până la 7 ore.
Scoateți foaia de copt din cuptor, așezați-o pe o grătar și lăsați-o să se răcească complet.Puneți deoparte o foaie lungă de 16 inci de hârtie cerată sau pergament. Începând de la o margine scurtă a pielii de fructe răcite, trageți-o de pe covorașul de copt și transferați-o pe hârtie. Folosind foarfece de bucătărie curate, tăiați pielea de fructe și hârtia pentru a forma benzi, forme sau bucăți de dimensiunea dorită și înfășurați, hârtie și toate (pentru a preveni lipirea). A se păstra într-un recipient etanș până la 3 săptămâni.