Scorțișoară și budincă de portocale
Scorțișoară și budinca de portocale este un fără gluten și vegetarian desert. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 274 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4. 70 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de coajă de portocală, lapte, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Budincă de iaurt Cardamom cu sirop de miere de portocale și scorțișoară, Budincă De Orez Portocaliu Cu Glazură De Portocale / Afine, și Budincă De Mango Și Floare De Portocal, Biscuiți Cu Mămăligă Portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați două căni de lapte, zahăr, scorțișoară și sare într-o cratiță medie la foc moderat până chiar sub un foc mic. Se fierbe, amestecând des, timp de 15 minute.
Bateți împreună 1/2 cană de lapte cu amidon de porumb și ou într-un castron mediu până când nu rămân bulgări. Turnați treptat laptele încălzit în castron, amestecând constant, apoi transferați amestecul de budincă înapoi în oală. Creșteți căldura la mediu mare și gătiți, amestecând continuu cu o spatulă, până când budinca se îngroașă, 2 până la 3 minute. Se amestecă coaja de portocală, sucul, romul și apa de floare de portocal și se gătește încă un minut.
Transferați budinca în cupe mici de cremă sau într-un castron mare. Se răcește la frigider cel puțin 3 ore sau până când este setat. Pentru a evita formarea pielii deasupra budincii, acoperiți suprafața cu folie de plastic.