Scorțișoară Stafide Pâine Prăjită Franceză

Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Pâinea prăjită franceză la cuptor cu stafide de scorțișoară ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 273 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de zahăr, făină, stafide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Căni De Pâine Prăjită Franceză La Cuptor Cu Stafide De Scorțișoară, Pâine Prăjită Franceză Cu Scorțișoară Și Stafide, și Scorțișoară Stafide Bagel Pâine Prăjită Franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Desfaceți pâinile de pâine, apoi suprapuneți feliile în rânduri într-un vas de copt bine uns.
Bateți împreună ouăle, laptele, smântâna, zahărul, vanilia și scorțișoara, apoi turnați amestecul uniform peste toate bucățile de pâine, înmuiând pâinea cât mai mult posibil. Pentru a face toppingul, combinați untul, făina, zahărul brun, scorțișoara și sarea într-un castron și tăiați totul împreună cu un tăietor de patiserie. Se amestecă stafidele.
Presărați toppingul peste toată caserola. Acoperiți tigaia cu folie și dați-o la frigider pentru câteva ore sau peste noapte. Când sunteți gata să coaceți pâinea prăjită, Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Coaceți pâinea prăjită franceză timp de 45 de minute până la 1 oră pentru o textură mai moale sau mai mult pentru o textură mai fermă și mai clară. Acoperiți cu folie pentru primele 30 de minute de coacere, apoi îndepărtați-o pentru timpul de coacere rămas.
Serviți porții individuale cu unt și sirop cald.