Scorțișoară pecan chifle lipicioase

Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete în cutia de rețete, chiflele lipicioase cu scorțișoară pecan ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această pâine are 743 calorii, 11g de proteine, și 43G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 129 ar spune că a lovit locul. Un amestec de făină tare, zahăr tos, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 51%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Scorțișoară Pecan chifle lipicioase pentru # TwelveLoaves, Chifle lipicioase de scorțișoară cu nuci Pecan, și Cocuri Lipicioase Pecan.
Instrucțiuni
Așezați făina, zahărul și 1 linguriță de sare într-un bol de amestecare, apoi frecați bucățile de unt până când amestecul are textura pesmetului. Sfat în drojdie și ouă.
Se toarnă laptele și se amestecă bine până obțineți un aluat moale (poate fi necesar să mai adăugați puțin lapte). Frământați într-un mixer cu un cârlig de aluat timp de 7 minute sau manual timp de aproximativ 15 minute până când aluatul este neted, moale și elastic. Se toarnă într-un castron ușor UNS, se acoperă cu folie alimentară unsă sau un prosop curat, apoi se lasă să crească într-un loc cald timp de aproximativ 1 oră sau până la dublarea dimensiunii.
Faceți umplutura: așezați scorțișoara, zahărul și nucile pecan într-un robot de bucătărie, apoi bateți până când nucile sunt măcinate fin. Puneți aluatul și frământați pentru a elimina aerul, apoi împărțiți aluatul în două.
Rulați și întindeți fiecare piesă pentru a forma un dreptunghi de 25 x 35 cm.
Topiți untul pentru topping.
Periați jumătate peste fiecare dreptunghi, apoi presărați jumătate din amestecul de umplere peste fiecare. Folosiți un sucitor pentru a apăsa umplutura în aluat. Rulați strâns fiecare dreptunghi în sus de la unul dintre capetele lungi pentru a obține un bușten gros, apoi ciupiți capetele împreună pentru a sigila.
Tăiați fiecare buștean în 8 bucăți. Poate fi înghețat până la 1 lună.
Ungeți două tăvi de copt adânci de 20 x 30 cm cu unt topit.
Se amestecă siropul de arțar și zahărul în untul rămas, apoi se toarnă peste fundul fiecărei tăvi de copt, învârtindu-se astfel încât să fie acoperit.
Se presară cu nuci pecan.
Așezați rulourile pe tavă, lăsând un spațiu de cel puțin 2 cm în jurul fiecărei role. Acoperiți cu folie alimentară ușor unsă, apoi păstrați-o într-un loc cald timp de aproximativ 30 de minute până când se ridică ușor.
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Scoateți folia alimentară din tavă, apoi coaceți timp de 30 de minute până când chiflele se rumenesc ușor și se simt ferme.
Se serveste cald, lipicios-side-up.