Scorțișoară de porc și cartofi

Scorțișoară de porc și cartofi
Scorțișoară de porc și cartofi durează aproximativ 1 oră și 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $2.77 pe portie. O porție conține 571 calorii, 39G de proteine, și 22g de grăsime. 22 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți amidon de porumb, friptură de porc, cartofi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cotlet De Porc Cu Scorțișoară De Mere, Cotlet de porc cu mere de scorțișoară, și Carne de porc cu cartofi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați friptura de porc într-un vas mediu de copt. Condimentați cartofii roșii cu sare și piper și aranjați în jurul fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cartofi RoșiiCartofi Roșii
Friptură De PorcFriptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Așezați cartofii dulci și scorțișoara într-o pungă de plastic resigilabilă și agitați pentru a acoperi. Aranjați cartofii dulci în jurul fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
ScorțișoarăScorțișoară
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
4
Puneți mărul peste friptură și cartofi. Se acoperă cu felii de unt. Sigilați bine vasul de copt cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
UntUnt
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Gatiti 1 1/2 ore in cuptorul preincalzit sau pana cand temperatura interna a porcului a atins 145 grade F (63 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Într-o cratiță medie la foc mediu, amestecați laptele, apa, bulionul de pui, bulionul de vită și amidonul de porumb până când cuburile de bulion sunt dizolvate și amestecul este îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon De VităBouillon De Vită
Bouillon CubeBouillon Cube
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ApăApă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Se servește cu friptura de porc și cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
CartofiCartofi
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista