Scorțișoară de porc și cartofi
Scorțișoară de porc și cartofi durează aproximativ 1 oră și 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $2.77 pe portie. O porție conține 571 calorii, 39G de proteine, și 22g de grăsime. 22 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți amidon de porumb, friptură de porc, cartofi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cotlet De Porc Cu Scorțișoară De Mere, Cotlet de porc cu mere de scorțișoară, și Carne de porc cu cartofi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Așezați friptura de porc într-un vas mediu de copt. Condimentați cartofii roșii cu sare și piper și aranjați în jurul fripturii.
Așezați cartofii dulci și scorțișoara într-o pungă de plastic resigilabilă și agitați pentru a acoperi. Aranjați cartofii dulci în jurul fripturii.
Puneți mărul peste friptură și cartofi. Se acoperă cu felii de unt. Sigilați bine vasul de copt cu folie.
Gatiti 1 1/2 ore in cuptorul preincalzit sau pana cand temperatura interna a porcului a atins 145 grade F (63 grade C).
Într-o cratiță medie la foc mediu, amestecați laptele, apa, bulionul de pui, bulionul de vită și amidonul de porumb până când cuburile de bulion sunt dizolvate și amestecul este îngroșat.
Se servește cu friptura de porc și cartofii.