Scorțișoară Condiment Freca Muschiulet De Porc

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Cinnamon Spice Rub filet de porc ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 3 porții cu 278 calorii, 32g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați praf de chili, scorțișoară, filet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma scorțișoara, puteți urma acest fel principal cu Scorțișoară Fudge ca desert. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 103 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Încercați Cel mai bun freca condiment uscat pentru pui, carne de vită și carne de porc, Filet de porc cu cinci condimente, și Filet De Porc Frecat Cu Condimente pentru rețete similare.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Filet de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Tapiz Malbec. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
![Tapiz Malbec]()
Tapiz Malbec
Acest strugure elegant din valea superioară produce un vin de culoare rubinie, cu arome concentrate de prune și stejar condimentat. Un vin moale și generos, cu straturi de afine și cireșe roșii. Aromele istorice ale Argentinei prind viață în această sticlă."Mai plin decât majoritatea cu toate calitățile lui argentinian Malbec. Gustul este roșu cu cireș negru și afine, iar finisajul este destul de relaxat, ceea ce este oarecum surprinzător având în vedere calitatea vinurilor."- Pasionat De Vin