Nevoie de o curs principal fără lactate? Taiteii cu carne de vită cu scorțișoară ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 735 calorii, 44G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $3.61 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați carne de tocană de vită, spanac, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia cu conținut scăzut de sodiu, puteți urma acest fel principal cu Banana Split Tort ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Tăiței de morcov și păstârnac cu scorțișoară-rozmarin cu alune prăjite și Ricotta, Fidea picantă de cartofi dulci în usturoi-unt brun de scorțișoară, și Carne De Vită Lo Mein Fidea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mare; se amestecă cu un tel. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Încălziți 1 linguriță de ulei într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare; adăugați jumătate din carnea de vită, rumenindu-se pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
3
Scoateți din tigaie. Repetați procedura cu uleiul rămas și carnea de vită. Întoarceți carnea de vită în tigaie; adăugați amestec de apă, ceapă, usturoi, scorțișoară și ghimbir. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 2 ore sau până când carnea de vită este fragedă. Aruncați feliile de ghimbir și scorțișoara. Se amestecă spanacul; gatiti 3 minute sau pana se ofileste.