Scorțișoară-Carne De Vită

Scorțișoară-Carne De Vită
Nevoie de o curs principal fără lactate? Taiteii cu carne de vită cu scorțișoară ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 735 calorii, 44G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $3.61 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați carne de tocană de vită, spanac, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia cu conținut scăzut de sodiu, puteți urma acest fel principal cu Banana Split Tort ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Tăiței de morcov și păstârnac cu scorțișoară-rozmarin cu alune prăjite și Ricotta, Fidea picantă de cartofi dulci în usturoi-unt brun de scorțișoară, și Carne De Vită Lo Mein Fidea pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mare; se amestecă cu un tel. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Încălziți 1 linguriță de ulei într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare; adăugați jumătate din carnea de vită, rumenindu-se pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Scoateți din tigaie. Repetați procedura cu uleiul rămas și carnea de vită. Întoarceți carnea de vită în tigaie; adăugați amestec de apă, ceapă, usturoi, scorțișoară și ghimbir. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 2 ore sau până când carnea de vită este fragedă. Aruncați feliile de ghimbir și scorțișoara. Se amestecă spanacul; gatiti 3 minute sau pana se ofileste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
SpanacSpanac
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se servește peste tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista