Scorțișoară Biscuit Piersic Cizmar
Reteta Cinnamon Biscuit Peach Cobbler este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un remarcabil vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare din sud. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 229 calorii. Pentru 82 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 12. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână praf de copt, bicarbonat de sodiu, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Zară-Biscuit Piersic Cizmar, Cheddar-Biscuit Peach Cizmar, și Făină De Porumb Drop - Biscuit Peach Cobbler.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați făina, 1 lingură zahăr brun, praf de copt, sare și bicarbonat de sodiu; tăiat în unt rece până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Se amestecă laptele doar până se amestecă.
Transferați pe o suprafață înmuiată; frământați de 10-12 ori. Pat într-un 12-in. pătrat.
Combinați nucile, scorțișoara și zahărul brun rămas; presărați peste aluat până la 1/2 in. de margine.
Rulați stilul de jeleu. Sigilați aluatul; deoparte.
Pentru umplere, într-o cratiță mare, combinați zahărul brun, amidonul de porumb și coaja de lămâie. Se amestecă treptat în apă până se amestecă.
Adăugați piersici. Aduceți la fierbere. Gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa si bubuie.
Transferați într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt.
Tăiați aluatul de biscuiți în douăsprezece 1-in. felii; aranjați biscuiții peste umplutură.
Coaceți, neacoperit, la 400 de minute timp de 20-25 de minute sau până se rumenesc.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken]()
Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken
Aromele fumurii duc într-un palat incredibil de mătăsos, sărat și articulat; floare de cireș și grohotiș în Ultra hi-Def; un fir delicat de chile-firul de pe finisaj nu deranjează complexitatea răcoroasă rece. Nu-mi amintesc o epocă mai bună a acestui vin.