Reteta Cinnamon Biscuit Peach Cobbler este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un remarcabil vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare din sud. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 229 calorii. Pentru 82 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 12. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână praf de copt, bicarbonat de sodiu, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Zară-Biscuit Piersic Cizmar, Cheddar-Biscuit Peach Cizmar, și Făină De Porumb Drop - Biscuit Peach Cobbler.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați făina, 1 lingură zahăr brun, praf de copt, sare și bicarbonat de sodiu; tăiat în unt rece până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Se amestecă laptele doar până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Umăr
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Transferați pe o suprafață înmuiată; frământați de 10-12 ori. Pat într-un 12-in. pătrat.
3
Ungeți cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4
Combinați nucile, scorțișoara și zahărul brun rămas; presărați peste aluat până la 1/2 in. de margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
5
Rulați stilul de jeleu. Sigilați aluatul; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Pentru umplere, într-o cratiță mare, combinați zahărul brun, amidonul de porumb și coaja de lămâie. Se amestecă treptat în apă până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Adăugați piersici. Aduceți la fierbere. Gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa si bubuie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
8
Transferați într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
9
Tăiați aluatul de biscuiți în douăsprezece 1-in. felii; aranjați biscuiții peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
10
Coaceți, neacoperit, la 400 de minute timp de 20-25 de minute sau până se rumenesc.
Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Aromele fumurii duc într-un palat incredibil de mătăsos, sărat și articulat; floare de cireș și grohotiș în Ultra hi-Def; un fir delicat de chile-firul de pe finisaj nu deranjează complexitatea răcoroasă rece. Nu-mi amintesc o epocă mai bună a acestui vin.