Scooped: Înghețată De Lavandă-Isop
Această rețetă face 16 porții cu 182 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Dacă 50 de cenți pe porție cade în bugetul dvs., scobit: lavanda-Isop inghetata ar putea fi un excelent fără gluten, primar și vegetarian rețetă pentru a încerca. Este perfect pentru Vara. Această rețetă este plăcută de 36 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de lapte, isop, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Înghețată De Lavandă Vegană, Scooped: zmeură, Hibiscus, lavandă și Sorbet de trandafir, și Scooped: cremă de brânză și înghețată cu vârtej de Guava.
Instrucțiuni
Combinați smântâna, laptele și sarea într-o oală. Aduceți încet la foc mic. Opriți focul și amestecați ierburile. Acoperiți și lăsați să stea o jumătate de oră până la patruzeci și cinci de minute.
Când amestecul de smântână are un gust suficient de herby, amestecați gălbenușurile de ou și mierea. Reîncălziți din nou amestecul de cremă până când este fierbinte, dar nu fierbe.
Se toarnă amestecul de smântână printr-o strecurătoare, asigurându-se că niciuna dintre ierburi nu rămâne în lichid sau oală.
Bateți totul pentru a combina, apoi turnați totul înapoi în oală.
Aduceți încet amestecul la foc mic, amestecând frecvent pentru a preveni coagularea sau lipirea de fundul oalei. După câteva minute, când crema începe să se simtă groasă, înmuiați-o într-o lingură și treceți degetul de-a lungul spatelui. Când crema ține linia pe care ai tras-o fără să picure, s-a terminat.
Puteți să-l răciți și să-l rotiți în mașina dvs. de înghețată, dar aroma și textura cremelor beneficiază foarte mult de o odihnă peste noapte. Congelați conform instrucțiunilor producătorului.