Scooped: înghețată de ciocolată albă cu tocilari
Scooped: înghețată de ciocolată albă cu tocilari este un fără gluten desert. Pentru $4.8 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 1648 calorii, 22g de proteine, și 118g de grăsime fiecare. Este perfect pentru Vara. Dacă aveți zahăr, ciocolată, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 40 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Scooped: înghețată de mentă de ciocolată albă cu melasă de rodie, Scooped: ciocolată afumată și înghețată Tequilan, și Scooped: sfeclă prăjită și înghețată de ciocolată neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți gălbenușurile de ou și zahărul împreună până devin galben pal, aproximativ 3-5 minute. Într-o cratiță medie, amestecați laptele și smântâna cu gălbenușurile de ou și zahărul și gătiți la foc mic, amestecând continuu, până când amestecul se îngroașă și ține o linie pe spatele unei linguri.
Adăugați ciocolată albă într-un castron mare.
Se toarnă crema fierbinte prin strecurătoare în castron cu ciocolată și se amestecă cu grijă până când ciocolata este complet topită și încorporată.
Lăsați baza de înghețată să se odihnească cel puțin 4 ore și până peste noapte la frigider.
Rotiți-l în mașina dvs. de înghețată conform instrucțiunilor producătorului. Între timp, puneți vasul de amestecare mediu în congelator pentru a se răci. Când înghețata este terminată, scoateți-o din mașină într-un castron răcit și amestecați în tocilari. Congelați până se întărește, 1 până la 2 ore.