Scooped: ceai de iasomie și Sorbet de petale de trandafir
Nevoie de o desert fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan? Scooped: Tean de iasomie și Sorbet de petale de trandafir ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 16 și costă 97 de cenți pe porție. O porție conține 136 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Această rețetă este plăcută de 66 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână lapte de cocos, perle de tapioca, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Sorbet Cu Petale De Trandafir, Scooped: zmeură, Hibiscus, lavandă și Sorbet de trandafir, și Tort De Ceai Cu Petale De Trandafir.
Instrucțiuni
Într-un ceainic electric sau într-o cratiță mică, încălziți apa la 180 de grade F. nu aduceți la fierbere acum sau în orice moment în timp ce faceți sorbetul, sau baza va deveni amară și va lua o aromă "gătită".
Într-o cratiță de 2 litri, combinați zahărul, perlele de iasomie, petalele de trandafir și anasonul stelat.
Se toarnă apă și se amestecă până se dizolvă zahărul. Puneți oala la foc mic și lăsați să se absoarbă timp de 10 minute.
Turnați ceaiul printr-o strecurătoare într-un recipient și adăugați suc de lămâie și coajă. Acoperiți și răciți peste noapte sau până când este foarte rece, apoi amestecați conform instrucțiunilor producătorului de înghețată. Congelați sorbetul încă două până la trei ore sau până când este complet setat înainte de servire.
Pentru a servi cu bulion de nucă de cocos, turnați 3 până la 4 linguri de lapte de cocos în boluri mici de servire, acoperiți cu două linguri mici de sorbet și adăugați 1 până la 2 linguri de perle de tapioca.