Scooped: ceai de iasomie și Sorbet de petale de trandafir

Scooped: ceai de iasomie și Sorbet de petale de trandafir
Nevoie de o desert fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan? Scooped: Tean de iasomie și Sorbet de petale de trandafir ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 16 și costă 97 de cenți pe porție. O porție conține 136 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Această rețetă este plăcută de 66 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână lapte de cocos, perle de tapioca, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Sorbet Cu Petale De Trandafir, Scooped: zmeură, Hibiscus, lavandă și Sorbet de trandafir, și Tort De Ceai Cu Petale De Trandafir.

Instrucțiuni

1
Într-un ceainic electric sau într-o cratiță mică, încălziți apa la 180 de grade F. nu aduceți la fierbere acum sau în orice moment în timp ce faceți sorbetul, sau baza va deveni amară și va lua o aromă "gătită".
Ingrediente de care veți avea nevoie
SorbetSorbet
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Într-o cratiță de 2 litri, combinați zahărul, perlele de iasomie, petalele de trandafir și anasonul stelat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Se toarnă apă și se amestecă până se dizolvă zahărul. Puneți oala la foc mic și lăsați să se absoarbă timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Turnați ceaiul printr-o strecurătoare într-un recipient și adăugați suc de lămâie și coajă. Acoperiți și răciți peste noapte sau până când este foarte rece, apoi amestecați conform instrucțiunilor producătorului de înghețată. Congelați sorbetul încă două până la trei ore sau până când este complet setat înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
SorbetSorbet
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Pentru a servi cu bulion de nucă de cocos, turnați 3 până la 4 linguri de lapte de cocos în boluri mici de servire, acoperiți cu două linguri mici de sorbet și adăugați 1 până la 2 linguri de perle de tapioca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TapiocaTapioca
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
SorbetSorbet
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Revista