Scooped: Cardamom negru și înghețată de piper negru

Scooped: Cardamom negru și înghețată de piper negru
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 87G de grăsime, și un total de 1194 calorii. Dacă $2.83 pe portie cade în bugetul dvs., scobit: Cardamom negru și înghețată de piper negru ar putea fi un excelent fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 57 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Dacă aveți lapte, piper, boabe de piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Încercați Scooped: susan negru și înghețată portocalie, Creveți cu ardei negru și mazăre cu ochi negri, și Supă De Linte Neagră Cu Piper Negru Și Semințe De Chimen pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți laptele și smântâna la foc mic cu condimente timp de 30-40 de minute. Într-un bol de amestecare, bateți gălbenușurile de ou și zahărul până la culoarea galben pal. Temperați gălbenușurile de ou în laptele fierbinte și smântâna și gătiți până se îngroașă și amestecul ține o linie pe spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2
Se răcește peste noapte la frigider și se rotește într-o mașină de înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
3
Serviți cu niște piper proaspăt crăpat, pentru un desert picant, fumos, spre deosebire de oricare dintre cele pe care le-ați gustat vreodată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei CrăpatArdei Crăpat
DificultateExpert
Gata În8 hrs
Porții2
Scor De Sănătate21
Revista