Scones Griddle
Griddle Scones ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 121 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți unt, sare, acompaniamente: unt și gem și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Scones Griddle, Biscuiți de grătar cu miere, și Prăjituri La Grătar.
Instrucțiuni
Cernem împreună făina, bicarbonatul de sodiu, crema de tartru și sarea într-un castron. Se amestecă Zara și untul într-un castron mic cu o furculiță, apoi se adaugă la ingredientele uscate și se amestecă doar până se formează un aluat moale.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Împărțiți aluatul în jumătate și frământați fiecare jumătate de 3 sau 4 ori. Bateți fiecare jumătate într-o rundă de 6 inci (1/2 inch grosime), apoi tăiați fiecare rundă în 4 pene.
Încălziți grătarul la foc mic până când este fierbinte. Lucrând în 2 loturi dacă grătarul este mic, pulverizați ușor ambele părți ale fiecărui scone cu făină, scuturând excesul și gătiți scones la foc mic, netulburat, 3 minute. Creșteți căldura până la moderat scăzut și gătiți până când biscuiții sunt umflați și partea inferioară este maro aurie, cu aproximativ 5 minute mai mult. Întoarceți biscuiții și gătiți până se rumenesc și se fierb (urmăriți biscuiții îndeaproape și reglați căldura după cum este necesar, astfel încât să se gătească, dar să nu se ardă), 7 până la 8 minute (tăiați o scone deschisă pentru a verifica dacă este gata).
Se transferă într-un raft și se răcește la cald, 3 până la 4 minute.