Scones de rozmarin, pere și Asiago
Rosemary, Pear și Asiago Scones ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 352 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Mergeți la magazin și ridicați sare, praf de copt, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți de dimineață de Crăciun {alias biscuiți cu aromă de fasole de vanilie, nucșoară și rozmarin}, Ciuperci umplute cu Asiago și rozmarin, și Pâine De Porumb Cu Rozmarin Asiago Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Se amestecă împreună primele 3 ingrediente într-un castron mare.
Tăiați untul în amestec de făină cu un blender de patiserie până când se sfărâmă și amestecul seamănă cu mazărea mică. Înghețați 5 minute.
Adăugați 3/4 cană plus 2 linguri. cremă, pere, brânză și rozmarin, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite.
Întoarceți aluatul pe hârtie de ceară; apăsați ușor sau bateți aluatul într-o rundă de 7 inci (amestecul va fi sfărâmicios).
Așezați pene la 2 centimetri distanță pe o foaie de copt ușor unsă.
Periați vârfurile de pene cu restul de 2 linguri. crema doar până la umezire.
Coaceți la 450 timp de 13 până la 15 minute sau până devin aurii.