Scones De Nuci De Afine-Arțar
Reteta de Scones de nuci de merișor-arțar este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 159 calorii. Pentru 64 de cenți pe porție, primești o masă de dimineață care servește 8. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, afine, sirop cu aromă de arțar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Biscuiți de dovleac-afine cu unt de arțar bătut, Cranberry Maple Walnut Scones-Lista De Găleți De Copt, și Scones de dovleac de arțar cu glazură de arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°. ungeți foaia de biscuiți. În castron mediu, amestecați toate ingredientele scone până se formează aluat moale. Întoarceți aluatul pe suprafața prăfuită cu amestec Bisquick; rulați în amestec Bisquick pentru a acoperi. Formați în bilă; frământați de 10 ori.
Pat aluat în 8-inch rotund pe foaie cookie (în cazul în care aluatul este lipicios, dip degetele în amestec Bisquick.)
Tăiați în 8 pene, dar nu separați.
Coaceți 11 până la 13 minute sau până se rumenesc. Separați cu grijă pene.
În castron mic, bate toate ingredientele glazura pana se omogenizeaza.
Stropiți glazura peste biscuiți.