Scones De Nuc De Arțar
Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Scones de nuc de arțar ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 368 calorii. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți extract de arțar, jumătate și jumătate, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 28%. Rețete similare includ Scones De Nuc De Arțar, Scones De Nuc De Arțar, și Scones De Nuc De Arțar.
Instrucțiuni
Setați suportul cuptorului în centrul inferior al cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Prăjiți nucile pe o foaie de copt în cuptorul preîncălzit timp de 5 minute. Mișto.
Bateți împreună făina, zahărul, praful de copt și sarea într-un castron mare. Aruncați bucăți de unt în amestecul de făină pentru a acoperi. Folosiți un blender de patiserie pentru a tăia untul până când amestecul seamănă cu firimituri fine. Se amestecă nucile prăjite. Bateți oul într-un castron mare.
Se amestecă jumătate și jumătate, 1 linguriță extract de arțar și extract de vanilie. Se amestecă ingredientele uscate în ingredientele umede, amestecând doar până se omogenizează, trecând de la o lingură la mâini pe măsură ce amestecul se reunește.
Puneți aluatul la frigider timp de 10 minute.
Rulați aluatul răcit într-o bilă pe o suprafață ușor făinată. Aplatizați aluatul într-un cerc de 3/4 inch.
Coaceți scones pe o foaie de copt tapetată cu pergament doar până când sunt ferme și fundul se rumenesc ușor, 15 până la 20 de minute. Se răcește timp de 3 minute înainte de a se transfera pe rafturile de răcire.
Se amestecă împreună zahărul cofetarilor, apa fierbinte și 1/8 linguriță extract de arțar.
Stropiți pe biscuiți pentru a glazura.