Scones de lămâie-nuc cu brânză cremă de afine
Scones de lamaie-nuc cu brânză cremă de afine ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 43 de cenți pe porție. O porție conține 181 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării scoțiene. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți nuci măcinate, sare, afine și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face acest lucru. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Afine uscate, nuc și Scones de lămâie, Afine uscate, nuc și Scones de lămâie, și Cremă De Brânză Înghețată Biscuiți De Nucă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Pentru a pregăti scones, ușor lingura făină în cupe de măsurare uscate și linguri; nivel cu un cuțit.
Combinați făina, nucile, praful de copt, coaja și sarea într-un castron mare; amestecați cu un bici.
Tăiați untul cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Combinați laptele și oul într-un castron mic; adăugați amestecul de lapte în amestecul de făină, amestecând doar până când este umed (aluatul va fi ușor lipicios). Întoarceți aluatul pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament și bateți într-un cerc de 8 inci (grosime de aproximativ 1/2 inci).
Tăiați aluatul în 12 pene, tăind în aluat, dar nu prin aluat.
Coaceți la 425 timp de 14 minute sau până la auriu. Se răcește ușor pe un suport de sârmă; rupeți în pene.
Pentru a pregăti crema de brânză de afine, așezați afine într-un castron mic rezistent la căldură; adăugați apă clocotită pentru a acoperi.
Lăsați să stea 30 de minute; se scurge bine.
Puneți crema de brânză într-un castron mic; adăugați afine, amestecând doar până când sunt combinate.