Scones de cocktail savuroase
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când ai poftă de mâncare europeană. Încercați să faceți acasă scone de cocktail sărate. Pentru 27 de cenți per porție , primești un mic dejun care servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 10 g de grăsimi și un total de 154 de calorii . Mergeți la magazin și luați fâșii de slănină, ou, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute . În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de super lingură de 13% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Scones sărate , Scones sărate și Scones sărate .
Instrucțiuni
Îndepărtați pielea exterioară de hârtie de usturoi (nu curățați și nu separați cățeii).
Tăiați vârful bulbului de usturoi.
Se unge cu ulei. Înfășurați becul în folie rezistentă.
Coaceți la 400° timp de 40-45 de minute sau până se înmoaie. Se răcește timp de 10-15 minute. Stoarceți usturoiul înmuiat într-un castron mic; piure cu furculita. Se amestecă untul; pus deoparte.
Într-o tigaie mică, gătiți baconul la foc mediu până devine crocant.
Scoateți pe prosoape de hârtie cu o lingură cu fantă; scurgeți, rezervând 1 lingură picături. În aceeași tigaie, gătiți și amestecați ceapa până se înmoaie. Reduceți căldura la mediu-scăzut; gătiți, amestecând ocazional, timp de 30 de minute sau până când devine maro auriu. Pus deoparte.
Într-un castron mare, combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Bateți oul, sherry și smântâna; se amestecă în amestecul de pesmet până se umezește. Încorporați ceapa și baconul.
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta de 10 ori. Pat într-un 10-in. x 5 inchi. dreptunghi. Folosind un cuțit cu făină, tăiați în opt 2-1/2 inchi. pătrate; tăiați fiecare pătrat în diagonală în jumătate.
Se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt; ungeti cu lapte.
Coaceți la 400° timp de 12-15 minute sau până se rumenesc.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru Scone. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.