Scones cu zară

Scones cu zară
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete lacto ovo vegetariene în cutia de rețete, buttermilk scones ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 8 g de grăsimi și un total de 190 de calorii . Pentru 23 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca un mic dejun european. Mergeți la magazin și luați lapte de unt, coajă de portocală, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 17% . Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Scones cu zară , țâțuri cu zară și țurțuri cu zară .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați făina, 2 linguri de zahăr, praful de copt și bicarbonatul de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Se amestecă zara, stafidele și coaja de lămâie până se formează un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor înfăinată; se framanta usor de 5-6 ori sau pana nu mai devine lipicios. Pe o foaie de copt unsă ușor, tapeți aluatul într-o formă de 5 inchi. cerc de aproximativ 3/4 inch grosime. Marcați partea de sus, făcând șase pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Combina scortisoara si zaharul ramas; se presara deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5
Coaceți la 375° timp de 23-25 de minute sau până când se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
6
Scoateți din tavă pe un grătar. Rupeți în felii.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
7
Serviți cald.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti

Scone funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Revista